Võrumaale tuli kaks liiklusohutuse auhinda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhindu annab välja maanteeamet.
Auhindu annab välja maanteeamet. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Selgunud on maanteeameti väljaantavate liiklusohutuse auhindade tänavused võitjad.

Juubeliaastal tunnustatakse lisaks silmapaistvale kohalikule omavalitsusele, üleriiklikule eeskujule, vastutustundlikule ettevõttele, õpetajatele, sündmustele ja koostööpartneritele ka aasta üllatajaid ning antakse välja eriauhinnad.

"Igal aastal jõuab meieni nii säravaid tudengite lõputöid kui ka kodanikualgatusi, mis väärivad kindlasti suurt kummardust kõigilt liiklejatelt. Sel aastal otsustasimegi need säravad tähed koondada kategooriasse aasta üllataja," selgitas maanteeameti ennetustöö osakonna ekspert Kerli Tallo. Kokku antakse seitsmes kategoorias 25 auhinda ning kaks eriauhinda.

Ühe kolmest liiklusohutuse koostööpartneri auhinnast saab Lõuna regioonis Võru patrulligrupi välijuht Erko Sibul. Lisaks talle saavad regioonis sellise tunnustuse osaliseks politsei- ja piirivalveameti töötajad Alar Sadam ning Taivo Rosi. Üleriikliklikult saavad selle tiitli Aigar Vaigu ja telesaade "Rakett 69".

Samuti tuli Võrumaale üks liiklusohutuse õpetaja auhindadest. Lõuna regioonis pälvis selle teise seas Elle Tikkop Värska gümnaasiumist.

Liiklusohutuse kohaliku omavalitsuse auhinna pälvis Saaremaa vald. Vastutustundliku ettevõtte auhinna sai Gjensidige kindlustus.

Aasta üllataja liiklusohutuses on Delfi sotsiaalkampaania ja üleskutse sõidukijuhtidele "Roolis ei loe!" ja Eesti Kunstiakadeemia enda nähtavaks tegemise meistriklass ja näitus "Illuminatsioon".

Liiklusohutuse eeskuju on Tartu Kivilinna Kool. 

Auhinda antakse välja 2009. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles