Mooste folgikojas esineb imelaps Lätist

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14-aastasel viiulivirtuoosil Daniil Bulayevil on kogemustepagasis juba esinemised solistina väga tuntud dirigentide käe all kontserdipaikades nii Lätis kui Venemaal.
14-aastasel viiulivirtuoosil Daniil Bulayevil on kogemustepagasis juba esinemised solistina väga tuntud dirigentide käe all kontserdipaikades nii Lätis kui Venemaal. Foto: Evija Trifanova/Leta/Eesti Meedia

Mooste folgikojas kõlab 28. novembril üks maailma armastatuim klassikahitt, Antonio Vivaldi neljast viiulikontserdist koosnev tsükkel «Aastaajad». Solistina astub lavale 14-aastane viiulivirtuoos Daniil Bulayev. Imelaps esineb koos Vidzeme kammerorkesteriga, mille dirigent on Andris Veismanis. Kontserdiga tähistatakse meie naaberriigi Läti saja aasta juubelit.

Kogenud esineja

Kontserdi korraldaja, Põlva kultuurikeskuse direktori Eerika Margi sõnul on tegemist haruldase sündmusega Lõuna-Eestis. Laval on imelapsest viiulivirtuoos, kellel hoolimata noorusest juba seljataga edukad esinemised solistina tuntud dirigentide käe all nii Lätis kui Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles