Ettevaatust: sotsiaalmeedias levib pettus, mis väidab võiduks Maxima kinkekaarte

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima pood.
Maxima pood. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES / PM/SCANPIX BALTICS

Facebookis on levimas Maxima logoga libaviktoriin, mis väidab, et Maxima Eesti loosib selles osalejate vahel välja 100 euro väärtuses kinkekaarte.

Maxima Eesti annab teada, et tegemist ei ole jaeketi ametliku kampaaniaga ning kindlasti ei tohiks sellele teavitusele reageerida ega enda andmeid libaviktoriini ankeeti edastada.

Skeem näeb ette, et Supermarket Deals nimeline Facebooki leht kuvab Maxima logoga viktoriini, milles kutsutakse täitma küsimustikku, et võita 100 euro suurust Maxima kinkekaarti.

Maxima palub selles sotsiaalmeedias levivas petuskeemis mitte osaleda ega enda isiklikke andmeid sellesse mitte sisestada.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 76 kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid. Maxima avas esimese jaekaubandusketina 2015. aastal toidu- ja esmatarbekaupade veebipoe e-Maxima, mis sai 2018. aasta sügisel uue kuue ja nime Barbora. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3 700 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles