Põlva noored kodusaalis külalistele võimalust ei andnud

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Põlva. Foto on illustreeriv.
Coop Põlva. Foto on illustreeriv. Foto: Helin Potter

Coop Põlva võitis kodusaalis meistriliiga lähikonkurenti Aruküla/Audentest suureskooriliselt 42: 16 ja sai meistriliiga tabelis kirja väärtuslikud võidupunktid.

«Täna oli meie mäng. Kuigi alguses oli meil rünnakul ja kaitses raskusi ning ka väravavaht oli raskustes, saime siiski oma rünnaku ja kaitse toimima ning teisel poolajal võtsime oma. Teisel poolajal ka vastane väsis. Täna nad meie vastu ei saanud,» rõõmustas pärast mängu selles kuus väravat visanud Otto Karl Kont.

Mängu algus oli Coop Põlva noortele raske: vastane skooris ning põlvakate katsed väravaid visata ei õnnestunud. Kuid 8. minutil saadi oma mäng toimima ning publik sai kaasa elada aina kasvavale Coop Põlva väravate arvule. Coop Põlva suutis seejuures kohtumise mängida selliselt, et ei teeninud Lätist tulnud kohtunikelt ühtegi 2-minutilist karistust.

Võidumängus said käe valgeks Mathias Rebane ja Otto Karl Kont 6, Tõnis Kase, Priit Jõks ja Tõnu Jõks 5, Markel Veiko 4, Jaanus-Peeter Rüütli 3, Andreas Rikken ja Marken Järv 2, Kaarel Raidmets, Kevin Klaus, Fred-Eric Kärblane ja Sander Nemvalts 1 väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles