Valgamaa heategijad täitsid nädalaga kaks kolmandikku vähekindlustatud laste jõuluunistustest

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle Eesti koguti inglipuudele 1330 lapse soovid, millest valdav osa on võetud heategijate poolt täitmiseks.
Üle Eesti koguti inglipuudele 1330 lapse soovid, millest valdav osa on võetud heategijate poolt täitmiseks. Foto: Ardo Kaljuvee

Vähekindlustatud perede laste jõuluunistuste täitmiseks nädal tagasi alanud kingisooviprojekt Inglipuu on täitnud Valgamaa 95 jõulusoovist juba 58. Inglipuudel ootavad veel täitmist 37 Valgamaa lapse unistused.

11. detsembrini leiab Maxima kauplustest inglipuud, millele on riputatud majanduslikes raskustes perede laste kingisoovid. Soovid aitasid kokku koguda  Valgamaa sotsiaaltöötajad. Veel täitmata unistused asuvad:

Otepääl, Valga mnt 1b - 6 soovi

Tõrvas, Tamme tänav 2 - 16 soovi

Valgas, Jaama 2b -15 soovi

Üle Eesti koguti inglipuudele 1330 lapse soovid, millest valdav osa on võetud heategijate poolt täitmiseks. „Suur rõõm, et tänavu juba kaheksandat aastat majanduslikes raskustes perede laste jõulusoove täitev Inglipuu projekt on inimestele südamesse pugenud. Oleme väga tänulikud kõikidele headele inimestele, kes soovivad vähekindlustatud lapsi aidata. Sel aastal on meie inglipuudelt täitmiseks võetud juba 1000 lapse jõuluunistused. See teeb südame soojaks, et neisse kodudesse, kuhu jõuluvana muidu ei jõuaks, ta tänavu meie inglite toel laste rõõmuks saab seda siiski teha,” rääkis Maxima Eesti tegevjuhi kt Marko Põder, kelle sõnul on heategijad lausa rekordkiirusel appi tõtanud.

Põder lisas, et soovide täitmise kiirus näitab selgelt, et Inglipuu projekt peab kasvama järgmisel aastal käesolevast veelgi suuremaks, et jõuda veelgi enamate majanduslikes raskustes perede lasteni.

Ka paljud kingid on jõudnud juba Maxima infoletti või kassasse, ent valdav osa soovidest on veel täitmisel. “Kingitused palume tuua samasse kauplusesse, kust on valitud ka kingisoov. Selleks, et kingitused jõuaksid pühade ajaks jõuluvanakotti,  palume kingitused tuua kauplusesse hiljemalt 11. detsembril,” täpsustas Põder.

Vähekindlustatud perest pärit lapsele jõulukingituse tegemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Inglipuude asukohad ja täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt www.maxima.ee/inglipuu. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise eest ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuslik projekt, mille raames saab igaüks täita mõne vähekindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu hõlmab projekt 44 Maxima kaupluses üle Eesti 1330 kingisoovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles