Selgusid aasta ettevõtlusõppe edendajate nominendid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Tamm kandideeris aasta gümnaasiumiõpetaja tiitlile.
Kaia Tamm kandideeris aasta gümnaasiumiõpetaja tiitlile. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja Teadusministeeriumi ettevõtlusõppe programmi "Edu ja Tegu" tunnustuskonkursi nominendid on selgunud. Viies kategoorias esitati kokku 35 kandidaati, sealhulgas ka kandidaadid Lõuna-Eestist. Laureaadid kuulutatakse välja 27. novembril.

Ministeeriumi ettevõtlusõppe programmi juht Kristi Ploom märkis, et kandidaadid on pühendunud ja tõeliselt ettevõtlikud inimesed, kes jõuavad tegutseda mitmel rindel. „Õpetajad otsivad erinevaid võimalusi, kuidas ainet lastele veelgi huvitavamalt ja elulisemalt õpetada, osalevad õpilastega erinevates projektides ning on paljude ürituste ja teemade eestvedajad koolis,“ ütles Ploom.

„Selline eeskuju on noortele nakkav. Hea meel on ka selle üle, et paljud asutused ja ettevõtted leiavad aega ja võimalusi noortega tegelemiseks ning üha rohkem on koolikollektiive, kus ettevõtlikkuse arendamine ja ettevõtlusõpe on kogu koolipere ühine eesmärk.“

Aasta parimaid ettevõtlusõppe edendajaid tunnustatakse viies kategoorias: aasta ettevõtlik õpetaja ja õppur, ettevõtlusõppe mentor ja ettevõtlusõppe edendaja ning Edu ja Tegu programmi aasta tegija.

Laureaadid kuulutatakse välja teisipäeval, 27. novembril kell 14 Tallinnas Kultuurikatlas.

Lõuna-Eesti nominendid:

Aasta ettevõtlik õpetaja

Kaia Tamm, Põlva Gümnaasiumi majandus- ja ettevõtlusõpetaja

Liivia Rebane, Antsla Gümnaasiumi huvijuht

Merike Tamm, Põlvamaa Saverna põhikooli õpetaja

Maret Vabarna, Mikitamäe kooli käsitööõpetaja

Aasta ettevõtlik õppur

Jaagup Kurm ja Robin Valge, Rõuge põhikoolis minifirma Britex loojad

Aasta ettevõtlusõppe edendaja

Põlva gümnaasium

Antsla Gümnaasium


Aasta ettevõtlusõppe mentor

Kuldar Leis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles