Parim liider töötab Põlvamaal

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Satsi peab väga tähtsaks teiste arvamusi alati ära kuulata.
Katrin Satsi peab väga tähtsaks teiste arvamusi alati ära kuulata. Foto: Arvo Meeks

Põlvamaa piirkonnavanem Katrin Satsi, kes valiti politsei- ja piirivalveameti aasta parimaks liidriks, kinnitab: «Ma ei ole kunagi oma tööd teinud selleks, et saada parimaks. Teen tööd südamega ja hoolin oma inimestest.» Ja tõsi on, et pühendunud tööd märgatakse ja tunnustatakse.

«Kui lugesin, kellega koos liidriks kandideerin, panin arvuti kinni ja mõtlesin, et minge kõik puu otsa,» sõnas ta. Kaalukategooriad olid lihtsalt niivõrd erinevad. Satsi konkurent oli näiteks PPA büroo juht. Katrin Satsi aga arvas, et temast ei teadnud valijad enne midagi ja pidid küllap info hankimiseks interneti abi kasutama. Eriliselt tänuväärseks tegi tiitli asjaolu, et kandidaadiks esitasid naise tema alluvad. Töötajad kinkisid talle võidu puhul ka tordi, kuhu oli peale kirjutatud «Aitäh, et juhid südamega». Satsi sõnul ongi meeskonnatöös võtmesõnad rääkimine ja kaasamine. Kui tehakse otsuseid, peavad kõik saama oma arvamust avaldada. «Ja otsused ei pruugi olla meele järele, aga neid peab arvestama.»

Ühistegevused on tähtsad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles