Valga pubi ees koomasse löödud pereisa suri

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiliselt lõppenud sündmus leidis aset reede öösel vastu laupäeva Valgas Voorimehe pubi ees.
Traagiliselt lõppenud sündmus leidis aset reede öösel vastu laupäeva Valgas Voorimehe pubi ees. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Suur mees lamab vereloigus, pealtnägijad karjumas: «Ta on surnud!» Nii lõppes reedeõhtune pubiskäik valgalasest noorele pereisale, kes kukkus saadud rusikahoobi tõttu asfaldile. Sellel hetkel ta veel elas, kuid suri eile õhtul Tartu haiglas.

Valga mees Kristjan läks reede õhtul suurema seltskonnaga aega veetma Kuperjanovi tänaval asuvasse Voorimehe pubisse. Temaga olid kaasas elukaaslane ja sõbrad. Esialgse info kohaselt eraldus Kristjan ühel hetkel ülejäänud seltskonnast, et minna maja ette suitsu tegema. Seal tuli talt sigaretti küsima 17-aastane noormees. Kristjan ei soovinud sigaretti anda ning tõukas poisi eemale. Poiss aga vastas rusikahoobiga.

«Kuna see poiss oli poksija, lõi ta sellise võttega, et onu kukkus pikali kohe. Pärast seda olla veel paar korda jalaga näkku löönud. Onu sõber läks teda elustama, kuni kiirabi tuli. Kui kiirabi jõudis, oli ta juba kolmanda astme koomas. Maas ta enam vastupanu ei osutanud. Kohe esimesest löögist oli vist pilt eest ära läinud,» kirjeldas mehe õetütar Kerle. Naine ise sündmuse juures ei viibinud, kuid on nüüdseks sellest ülevaate saanud peol olnud lähedastelt, samuti arstidelt ja politseiuurijatelt laekunud info põhjal. Juhtumi juures viibinud lähedased on Kerle sõnul sellest rääkimiseks veel liiga šokis.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles