Lasteaedu ootab ilmselt ees liitmine

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuue lapsega Sooru lasteaia mudilaste vanemad soovivad asutuse töö jätkamist, kuna näevad väikses rühmas eelist.
Kuue lapsega Sooru lasteaia mudilaste vanemad soovivad asutuse töö jätkamist, kuna näevad väikses rühmas eelist. Foto: Tiit Loim

Valga vallas asuv Sooru lasteaed, kus käib vaid kuus last, plaanitakse muuta Tsirguliina lasteaia rühmaks. Mis asutusest edasi saab, on lahtine.

Tegevus lasteaias käib nagu igas teises. Seal on üks täiskohaga ja teine osakoormusega õpetaja. Lisaks assistent ja poole kohaga õpetaja abi ning katlakütja-töömees. Ainult et lapsi on vähevõitu ja beebibuumi ei paista.

Asutuse direktor Ilme Sitik, kes ühtlasi juhib Tsirguliina lasteaeda, lausus, et veel eelmisel õppeaastal oli lapsi 12, aga suur osa neistki tahtis Tsirguliina lasteaeda üle tulla. «Kui on väike lasteaed, on üritusi raskem korraldada,» tunnistas Sitik ja lisas, et Tsirguliinas on rohkem võimalusi. Näiteks tegutsevad seal rahvatantsu- ja balletiring ning jalgpallitrenn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles