Valga tervisekeskus peaks valmima kevadeks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisekeskust ehitava Rennes OÜ juhatuse liige Kristjan Keemu tutvustas esimese korruse ruumi, kus parasjagu käis vana põranda lammutamine. Nii esimesel kui nullkorrusel on pinda umbes 600 ruutmeetrit.
Tervisekeskust ehitava Rennes OÜ juhatuse liige Kristjan Keemu tutvustas esimese korruse ruumi, kus parasjagu käis vana põranda lammutamine. Nii esimesel kui nullkorrusel on pinda umbes 600 ruutmeetrit. Foto: Tiit Loim

Valga perearstide ruume laiendav tervisekeskus saab plaani kohaselt valmis aprilli lõpuks. Ehitustööd Valga haiglas juba käivad.

Tervisekeskus luuakse haigla tagaküljel asuvasse A-korpusesse. Varem esimesel korrusel ehk peasissekäiguga samal tasapinnal asunud perearstid saavad enda käsutusse ka nullkorruse ruumid, mida varem kasutati mitmesuguse kraami ladustamiseks. Ajale jalgu jäänud senistes ruumides parandatakse töötingimusi.

Keskuses hakkab paiknema kaheksa perearsti ja 16 pereõde ning see hakkab teenindama Valga valla elanikke. Lisaks perearstidele hakkavad seal vastu võtma ämmaemandad, füsioterapeut ja psühholoog ning pakutakse sotsiaalnõustamist ja rehabilitatsiooniteenust. Kahe korruse peale kokku on ruumi umbes 1200 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles