Galerii: Valgamaa tegusad ühendused pälvisid tunnustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänuüritusel «Märka Tegusaid Ühendusi» tunnustati täna Valga muuseumis Valgamaa tublisid MTÜsid ja ühendusi. Tunnustuse pälvisid Hargla küla, Vidrike küla, MTÜ Valgamaa Puuetega Inimeste Koda ning MTÜ Puka Kogukond.

Konkursile laekunud kandidaatidest valis komisjon tublimad esile tõstmiseks viimase aasta tegevuste põhjal. «Tunnustust ei jagatud pingereas – kõik kandidaadid on oma tegemistes väga tublid niikuinii. Eraldi mainitud nelja tegevused paistavad lihtsalt sel aastal rohkem silma,» kommenteeris Valgamaa Arenguagentuuri mittetulundusühingute konsultant Aet Arula.

Neli tunnustatut said järgmised tiitlid: Hargla küla – Vunki täis küla; Vidrike küla – Väärt kodupaik 2018 (esitatakse üle-eestilisele aasta küla konkursile); MTÜ Valgamaa Puuetega Inimeste Koda – Atsakad läbi aastate; MTÜ Puka Kogukond – Tragi (uus)tulnukas. Et ühendused end märkavaks teha saaksid, said nad sümboolse meenena kingiks ruupori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles