Tartu messikeskuses saavad kokku jõululaadalised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune jõululaat Tartu Näituste messikeskuses
Mullune jõululaat Tartu Näituste messikeskuses Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homsest pühapäevani on Tartu messikeskuses jõululaat. Müügilettide taga on umbes 200 kaupmeest. Võru-, Põlva- ja Valgamaalt osaleb laadal ühtekokku 19 kauplejat.

Kuivõrd Tartu Näitused on jõuluteemalisi laatasid korraldanud 22 aastat ja info on levinud ka piiri taha, leiab aasta-aastalt eest üha enam välismaalt tulnud müüjaid. «Tänavu tullakse jõululaadale Lätist, Leedust, Poolast ja ka Valgevenest,» märkis laada projektijuht Annika Pettai.

Toiduained ning ilu- ja tervisetooted leiab messikeskuse esimesest paviljonist ning käsitöö tagumisest hallist. Müük on laienenud ka halle ühendavasse galeriisse.

Võrumaad esindavad suurel jõululaadal Seto Sepp Raivo Jänesmägi FIE, Kärol OÜ, Villagu talu Ain Marran FIE, Stilus Lingua OÜ, Ilumäe Talu OÜ, Ingella OÜ, Raigart OÜ, Paadi Talu OÜ, Juustupoisid OÜ, Nipi Seafarm OÜ ning Siidrimõisa OÜ. Põlvamaalt osalevad MP Meedia OÜ/Marta FM, Agrieta OÜ, Kihelkonnakaubandus OÜ, Tervis ja Vägi OÜ ja Irja Suvisild FIE. Valgamaa ettevõtjatest saab tutvuda Sandrelle Boutique OÜ, Pritsumehe Marid MTÜ ja Arel Plus OÜ toodetega.

Vahepaviljon on aga jõulumaa päralt. Seal saab kohtuda jõuluvanaga, uudistada miniloomaaeda ning süüa kohvikus jõulutoite. Samuti saab võtta osa heategevuslikust töötoast ning minna geenidoonoriks. Jõulumaal saab ühtlasi end kurssi viia kuusekaunistamise trendidega.

Traditsiooniliselt on võimalik laadale sõita tasuta jõulubussiga, mis väljub Tartu Raekoja platsilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles