Pereisa surmaga lõppenud kakluses said lööke teisedki (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas rusikahoobi tagajärjel hukkunud pereisa mälestuseks toodud küünlad Voorimehe pubi juures.
Valgas rusikahoobi tagajärjel hukkunud pereisa mälestuseks toodud küünlad Voorimehe pubi juures. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Prokuratuuril läheb Valga pubi ees mehe surmaga lõppenud konflikti detailide selgitamisega veel aega, ent praeguseks on selgunud, et kakluses sai peale hukkunu lööke ka teisi inimesi. Kohtuistungil kahetses surmahoobi andja oma tegu.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Sinkevicius rõhutas, et täpsed asjaolud on endiselt selgitamisel ja uurijad vajavad selleks tööks aega.

Nii palju on pressinõuniku sõnul selgunud, et arusaamatus sai alguse, kui üks noormeestest küsis teiselt seltskonnalt sigaretti. Seejärel tekkis kaklus, mille käigus said lööke mitu inimest, kuid raske vigastuse sai vaid hukkunud mees. Kindlat sündmuse kulgu ei ole aga võimalik veel välja tuua. «Valga kohtumajas toimunud vahistamise istungil kahetses noormees, et sündmus niivõrd kurva lõpu sai. Kahtlustatava sõnul soovis ta end ja oma tuttavat tekkinud konfliktis kaitsta,» ütles Sinkevicius.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles