Bussijuht jättis reisijad peatusesse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinil Valga–Sangaste–Otepää–Tartu sõitnud bussi juhile jäi mulje, et reisijad ei soovi bussi peale tulla. Foto on illustratiivne.
Liinil Valga–Sangaste–Otepää–Tartu sõitnud bussi juhile jäi mulje, et reisijad ei soovi bussi peale tulla. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Tsirguliina elanik on pettunud, kuna Taisto Liinide buss sõitis peatusest mööda, kuigi seal ootasid inimesed.

Valga–Tartu suunal sõitev buss pidi Tsirguliinas peatuma kell 7.46 hommikul. «Inimesed ootasid ootepaviljonis. Buss lähenes peatusesse õigeaegselt ja aeglustades, kuid ei peatunud. Eeldan, et kui bussijuht ei näinud inimesi eemalt, siis jõudes paviljoni lähedale oli võimatu inimesi mitte näha. Lootsin, et bussijuht peatab kas või veidi eemal, kuid seda kahjuks ei juhtunud,» kirjeldas esmaspäeval juhtunut bussi oodanud Katre Karja.

Koos temaga bussi oodanud tütarlaps ütles naisele, et bussijuht võib olla talle tuttav. Tüdruku ema üritas bussijuhti kätte saada. Pärast ema ja juhi suhtlust kuulsid ootajad, et buss pidi neile järele tulema, kuid 20-minutilise ootuse järel seda juhtunud polnud. Selgus, et bussi ei tulegi. Pettunud naise sõnul on ta maale kolides arvestanud võimalusega bussiga linna saada. Nüüd sai see lootus tagasilöögi.

Hoiak ei näidanud soovi bussile tulla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles