Valga koolipoistele krambid tekitanud tablett oli ravim (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Valga kooliõpilastele krambid ja minestuse põhjustanud tablett osutus kangeks ravimiks, nagu politsei algul ka kahtlustas.

Kaks Valga põhikooli noormeest sõid kuu alguses koolis esialgu tuvastamata tabletti, mis tõi kaasa krambid ja minestuse.

Üks õpilastest minestas, teise silmad olid punased ja kõne aeglane ning tal tekkisid kerged lihaskrambid ja käte värin. Ühe viga saanud poisi lähedane kirjeldas, et poiss minestas, tal tekkisid selja ja jala krambid ja pearinglus.

Politsei esialgse versiooni kohaselt võis tegu olla kange retseptiravimiga, mille üks viga saanud poistest kaasa võttis.

Algselt sai artiklisse kirja, et kahtlus leidis täpselt samal kujul kinnitust, kuid tegu oli suhtlusveaga politsei ja reporteri vahel. Politseist täpsustati, et tabletid võttis kooli lähedase teadmata kaasa küll üks õpilane, kes ka ise tabletti proovis, ent tema polnud üks nendest poistest, kes ravimi tõttu tugevamalt viga said.

Intsident juhtus 7. novembril. Pärast haiglas erakorralise meditsiini osakonnas abi saamist pääseid poisid koju ning nende seisund oli stabiilne.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles