Serviti tuli karikavõistlustel teiseks

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Servitil ei õnnestunud karikat kaitsta ja tuli leppida teise kohaga. FOTO: Helin Potter
Põlva Servitil ei õnnestunud karikat kaitsta ja tuli leppida teise kohaga. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Eesti karikavõistlustel meeste käsipallis pidi Põlva Serviti tunnistama finaalis HC Tallinna paremust tulemusega 23: 26.

«Mäng oli meile raske, me ei suutnud hoida mängudistsipliini ega kokkulepitud skeeme järgida. Olime raskustes 7 meetri karistusvisete ning mees mehe vastu olukordade realiseerimisel,» tõdes meeskonna treener Kalmer Musting.

Finaaliks olid tema kinnitusel hästi valmis meeskonna parem- ja vasakäär Kristjan Muuga ja Henri Sillaste, kes tegid supermängu. Ka väravavaht Eston Varusk oli stabiilselt toeks väljakumängijatele.

«Siiski jäi sellest täna väheks, et mängu võita. Lihtsaid väravaid ei olnud ning iga meie eksimuse korral karistas vastane kohe väravaga, samas meie nende eksimustest eriti selliseid lihtsamaid väravaid ei saanud. Vastane vääris täna võitu,» võttis saadud kaotusest kurb Musting mängu kokku.

Karikavõistluse finaalis viskas Serviti poolt väravaid seitse meest: Henri Sillaste 7, Kristjan Muuga 5, Hendrik Varul ja Raiko Rudissaar 3, Henri Hiiend ja Stanislar Kholodiuk 2 ning Ivan Telepnev ühe.

Teis ekoha saavutas Serviti koosseisus mängisid Ülljo Pihus, Siivo Sokk, Henri Sillaste, Raiko Rudissaar, Kristjan Muuga, Sander Sarapuu, Jürgen Lepasson, Mario Karuse, Roman Aizatullov, Ivan Telepnev, Martin Grištsuk, Stanislav Kholodiuk, Henri Hiiend, Indrek Neeme, Hendrik Varul, Sergii Ljubshenko ja Eston Varusk. Meeskonna treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi, füsioterapeut Ly Kamja ja esindaja Andres Neeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles