Oksjonilt jõulukingi soetaja toetab hättasattunud loomi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjoni tulu läheb hättasattunud loomade abistamiseks.
Oksjoni tulu läheb hättasattunud loomade abistamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti loomakaitse selts (ELS) kutsub üles jõulukinke ostma detsembris peetavalt heategevuslikult oksjonilt, mille tulud lähevad hättasattunud loomade abistamiseks.

Oksjon toimub ELS-i Facebooki lehel ning kestab 20. detsembri keskööni, teatas seltsi esindaja esmaspäeval.

Oksjoniga soovitakse pakkuda inimestele võimalust aidata loomi ja samal ajal leida huvitavaid kingitusi. Neid oksjonil pakkumisele Eesti disainist eksklusiivsete kinkekaartideni. Tooted on oksjonile andnud sellised disainerid ja ettevõtted nagu Leanter, Kirss, Ööloom, Good Vibrations, Pop Optika, PetCity, kirjastus Koolibri ja teised.

Oksjonilt kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade veterinaarsete protseduuride tasumiseks; loomade elutingimuste kontrollimiseks; hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks ning loomade õiguste eest seismiseks ja heade loomapidamise tavade tutvustamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles