Veefirma laiendab haaret

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paaris kohas saab Võrus joogiett suisa tasuta. ASi Võru Vesi juhataja Juri Gotmans laseb kruusi täis Petseri ja Kreutzwaldi tänava nurgal asuva kaevu juures.
Paaris kohas saab Võrus joogiett suisa tasuta. ASi Võru Vesi juhataja Juri Gotmans laseb kruusi täis Petseri ja Kreutzwaldi tänava nurgal asuva kaevu juures. Foto: Arved Breidaks

Võru- ja Põlvamaa viies omavalitsuses ühisveevärgi teenust pakkuv AS Võru Vesi liidab uuest aastast oma teeninduspiirkonnaga veel kümme Võru ja Kanepi valla küla ning alevikku, kus veeteenuse hind tarbijale kas alaneb või jääb samaks.

Jaanuarist alustab Võru Vesi tegutsemist Kanepi valla Saverna, Maaritsa, Valgjärve, Krootuse ja Ihamaru külas ning Võru vallas Parksepa ja Väimela alevikus ning Puiga, Navi ja Orava külas.

Uute külade ja alevike Võru Vee tiiva alla minek ei too ettevõtte juhatuse liikme Juri Gotmansi kinnitusel elanikele kaasa veehinna tõusu. «Vastupidi, kohati teenuse hind tegelikult langeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles