Valga haigla estakaadi tõkkepuud jäävad avatuks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla estakaadi tõkkepuud on avatud. Ent haigla ette tohib sõita vaid erakorralise meditsiini osakonda patsienti tuues ning seda 15 minutiks parkimiskellaga.
Valga haigla estakaadi tõkkepuud on avatud. Ent haigla ette tohib sõita vaid erakorralise meditsiini osakonda patsienti tuues ning seda 15 minutiks parkimiskellaga. Foto: Arvo Meeks

Eelmise aasta lõpust Valga haigla EMOsse viivale kaldteele ligipääsu piiravad tõkkepuud on haigla uue juhi soovil nüüd püstises asendis.

Tõkkepuud paigaldati, kuna inimesed kippusid kaldteele parkima ning see takistas kiirabi tegevust. Kui patsient oli seisus, kus ta tuli kiiresti EMOsse viia, võis helistada tõkkepuul oleval numbril valvurile, kes lubas auto estakaadile.

Novembrist haiglat juhtiv Margus Ulst lubas ühe esimese asjana tõkkepuud avada, et arstiabi oleks kättesaadavam. «Inimesed peaksid aru saama, et see juurdepääs on mõeldud haigetele ja kiirabile,» oli Ulst Lõuna-Eesti Postimehele antud intervjuus optimistlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles