ETV saade oli pühendatud Võrumaale

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reis ümber Eesti: Võrumaa. Võrukeste lippu hoiavad kõrgel Merca, Contra ja Meelis Leis legendaarsest ansamblist Ummamuudu.
Reis ümber Eesti: Võrumaa. Võrukeste lippu hoiavad kõrgel Merca, Contra ja Meelis Leis legendaarsest ansamblist Ummamuudu. Foto: Kairit Leibold / ERR

ETV mälumängusaade "Reis ümber Eesti" jõudis seekord võrratule Võrumaale. Saade oli eetris täna kell 20.

Võrukeste lippu hoidsid kõrgel näitleja Merje Jääger ehk Merca, kirjanik ja luuletaja Margus Konnula ehk Contra ja Meelis Leis legendaarsest ansamblist Ummamuudu. Võitis Meelis Leis.

Kaht ülejäänud Lõuna-Eesti maakonda oli saade juba puudutanud. Põlvamaa au kaitsesid sarjas muusik ja saatejuht Indrek Vaheoja, näitleja Ene Järvis ning muusik ja luuletaja Aapo Ilves. Valgamaa oma aga laulja Marju Länik, näitleja Veikko Täär ning saatejuht, nalja- ja kirjamees Mart Juur.

Saate režissöörid on Krista Luts ja Märten Vaher, toimetajad Marit Ummelas, Tõnis Leht ja Mihkel Robam, tegevprodutsent Birgit Rae, produtsent Hannela Lippus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles