Põlva meestel tuli Leedu klubile alla vanduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti võitles isukalt, kuid võitu ei saanud. 
Serviti võitles isukalt, kuid võitu ei saanud. Foto: Helin Potter

Kõik neli käsipalli Balti liigas osalevat Eesti klubi olid laupäeval võistlustules. Kõige paremini läks värskel karikavõitjal HC Tallinnal, kes suutis kodus alistada seni B-tugevusgrupis vaid võite kogunud Vilniuse VHC Šviesa tulemusega 27:22.

Tugevamas ehk A-grupis mängivad Eesti klubid pidid kodusaalis kaotuse vastu võtma. Põlva Serviti jäi Klaipeda Dragunase vastu algul taha, sai 6 : 4 ette, aga siis lubas Leedu meistermeeskonnal visata viis vastuseta väravat ja kaotas poolaja 10 : 12. Peatreener Kalmer Musting lubas meeskonnas muudatusi teha ja neid oli mitu.

«Ivan Telepnev mängis ainult kaitses, Martin Grišt- šuk jäi koosseisust välja ja andsin julgelt mänguaega noortele, kellest nii Tõnis Kase, Otto Karl Kont kui Mathias Rebane hästi hakkama said,» kirjeldas Musting. «Kahjuks ei saanud terveks Henri Sillaste ja temast tundsime kõvasti puudust.»

Serviti võitles kogu teise poolaja isukalt, jõudis korduvalt ühe värava kaugusele, kuid viiki või eduseisu ei saanud ning Dragunas võttis 26 : 24 võidu. Hendrik Varul viskas põlvalaste kasuks kuus, Kase neli ning Stanislav Holodjuk ja Alfred Timmo kolm väravat. «Võitlust oli palju, aga kahjuks ka tehnilist praaki, mis saigi võrdses heitluses saatuslikuks,» hindas Musting. lepm

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles