Kauaaegne Eesti laskesuusapealik saab juurde uusi ülesandeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluste korralduskomitee esimees Aivar Nigol.
Võistluste korralduskomitee esimees Aivar Nigol. Foto: Maarius Suviste

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni juhatus otsustas, et peasekretäri ametikohta sel hooajal ei täideta. Senise peasekretäri Martten Kaldvee lahkumise järel vabaks jäänud ametikohta katavad talihooajal föderatsiooni juhatuse liikmed.

«Kuna kõik suured projektid said hooaja alguseks valmis ning sportlaste ettevalmistused on lõppenud, siis otsustasime, et ei hakka kiirustades uut peasekretäri valima,» lausus Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Assar Jõepera.

Uuel inimesel oleks tema sõnul praegu väga keeruline hüpata täistuuridel liikuva rongi peale. Oluliselt lihtsam on seda teha uue hooaja alguses. «Seetõttu võtsime vastu otsuse, et peasekretäri ülesanded jagatakse nelja kuu jooksul pikaaegse juhatuse liikme Aivar Nigoli, minu ja juhatuse liikme Heiki Kanistiku vahel.»

Föderatsiooni pikaaegne president ja praegune juhatuse liige Aivar Nigol peab peasekretäri valimise kevadesse lükkamist õigeks.

«Eesti ühele olulisemale talispordiala föderatsioonile on vaja leida tugev tegevjuht ning see on otsus, mida ei saa kiirustades teha. Kuna võistlushooaeg on käima läinud ja meie treenerid teevad väga head tööd nii koondiste kui ka klubide tasemel, on föderatsioonil pigem toetav roll. Olen üheskoos Assari ja Heikiga igati valmis õla alla panema,» lausus Nigol, kes ühtlasi on veebruari lõpus Otepääl toimuva IBU karikasarja etapi korralduskomitee esimees. lepm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles