Andre Laine kaheksast kavast jõudis poodiumile seitse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavatantsu-show väikegruppide kategoorias laste vanuseastmes hõivasid kõik poodiumiastmed Andre Laine kava esitanud noored.
Tänavatantsu-show väikegruppide kategoorias laste vanuseastmes hõivasid kõik poodiumiastmed Andre Laine kava esitanud noored. Foto: Andre Laine/Meie Stuudio

Tallinna teatrikeskuses Vaba Lava sai hiljuti teoks Kuldse karika sarja tantsuvõistlus «Spotlight Challange», mis oli suunatud soolo-, duo-, trio- ja väikegruppide tantsijatele.

Võru tantsukeskus ja Põlvas tegutsev Meie Stuudio olid võistlustules juba kolmandat nädalavahetust järjest ning edukamalt kui kunagi varem. Mõlemal pool treenerina tegutseva Andre Laine kaheksast kavast jõudis poodiumile seitse, anti stuudiost teada.

Tänavatantsu-show laste vanuseastmes võitis 138 punktiga Võru Tantsukeskus tantsuga «Poisid trompetiga», teise koha saavutas sama punktisummaga Meie Stuudio «Munavargad». Kolmanda koha sai 109 punktiga võrukate tants «Jäljekütid».

Noorte esimeses vanuseastmes oli võidukas Meie Stuudio «Pesapall on elu», mis kogus 133 punkti. Teiseks jäi Tallinnast pärit Carolina tantsukool 130 punktiga ning kolmas koht kuulus Meie Stuudio tantsule «Shrek ja tüütu eesel», mis kogus 117 punkti.

Teise vanuseastme noored pandi napi osaluse tõttu kokku täiskasvanutega. Võistles seitse tantsukava. Meie Stuudio saavutas kaksikvõidu. Esimene koht kuulus tantsule «Piljard», mis kogus 137 punkti, teise koha sai 130 punktiga «Täna kinos». Võru noored osalesid selles kategoorias tantsuga «Nõiad hoos», mille punktisummaks kujunes 119 ja saagiks viies koht.

Põlva tantsijad olid lisaks esindatud soolo- ja duokavaga kategoorias «lyrical jazz performance». Liis Peddai saavutas täiskasvanute vanuseastmes 7. koha ning Helina Härma ja Lilian Mõttus 2. koha.

«Olen oma tantsijate üle väga rõõmus, sest lisaks headele tulemustele näitasime Eesti suurematele linnadele, et Põlva ja Võru noored teevad head tööd ning tantsivad suurepäraselt,» ütles treener Andre Laine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles