Põlva noored võitsid rahvusvahelisel turniiril hõbemedalid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi Lootos noored võitsid hõbemedali. FOTO: Gerli Mäeots/Fc Lootos
Jalgpalliklubi Lootos noored võitsid hõbemedali. FOTO: Gerli Mäeots/Fc Lootos Foto: Gerli Mäeots/Fc Lootos

Põlva jalgpalliklubi Lootos noored osalesid Nõo spordihoones rahvusvahelisel saalijalgpalliturniiril FC Elva Indoor CUP 2018.

Seega võitsid nad esikoha oma alagrupis, kus alistati 2: 0 nii FC Helios Kõrveküla kui ka FK Auda Black Lätist. Väravateta viik tehti aga Tartu JK Tammeka Musta võistkonnaga.

Alagruppide võitjad mängisid kohtadele esimesest kolmandani. Põlva noorte vastased olid tugevad Läti klubid. Viigid FK Audaga (3: 3) ja turniiri võitjaks tulnud FK Valmieraga (1: 1) tagasid teise koha ja hõbemedalid. Turniiri parimaks kaitsjaks valiti Lootose poiss Hendrik Tuul.

Treeber Avo Jakovitsi juhendatav Põlva võistkond mängis koosseisus: Sten Hiir, Adelhein Kikas, Karel Mattias Kösler, Eerik Lutsar, Enriko Lutsar, Kristofer Mandel, Martin Mäeots, Mihkel Padar, Kerdo Roodes, Hendrik Tuul ja Virmo Vigel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles