Nooruk ähvardas Võru töölisi õhkrelvaga (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol
Püstol Foto: Peeter Langovits / Postimees

Purjus noormehed ähvardasid täna Võrus ehitustöölisi ning üks neist vehkis relvataolise esemega, mis osutus õhupüstoliks.

Täna kella 9.20 paiku sai politsei väljakutse, et Võru linnas oli sõnavahetus töömeeste ja kolme noormehe vahel, kellest üks vehkis relvataolise esemega.

Tüli sai alguse, kui purjus noormehed koolimaja juures auto rehvi vilistasid, mis Võru keskväljakut ehitavatele töömeestele ei meeldinud. Kui töömehed sellest poistele teada andsid, võttiski üks neist välja õhkrelva ja hakkas sellega ähvardama.

Politsei pidas sõiduautoga sündmuskohalt lahkunud kaks noormeest kontrollimiseks kinni. Sõidukist relvataolist eset ei leitud. Piirkonna täiendaval kontrollimisel tabas patrull ühe maja trepikojast ka kolmanda noormehe ning trepikotta jäetud õhkrelva.

Võru juhtivuurija Margus Puhm selgitas, et õhkrelvi on lubatud soetada ja omada täisealistel eesmärgiga näiteks märki lasta, ent seda üksnes ettenähtud turvalistes laskekohtades, rikkumata avalikku korda, ohustamata ja ähvardamata teisi kõrvalisi.

„Relvataolise esemega tänaval vibutamine ja teiste ähvardamine on lubamatu. Kõik vahejuhtumiga seotud kolm noormeest, neist kaks täisealised ja üks alaealine, olid alkoholi tarvitanud. Nad on kinni peetud ja arestimajas. Selle avaliku korra raske rikkumise üksikasju selgitab politsei edasises uurimises,“ ütles Puhm.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles