Põlva ettevõtja: Edu puhul on oluline on ka tõsine panus töösse

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Oleme toimetanud sihikindlalt,» avaldas Peetri Puit OÜ juhatuse liige Peeter Peedomaa edu aluse. Kindlasti on oma olulise panuse andnud ka uue tehase rajamine ja täiendavad investeeringud tehnoloogiasse.
«Oleme toimetanud sihikindlalt,» avaldas Peetri Puit OÜ juhatuse liige Peeter Peedomaa edu aluse. Kindlasti on oma olulise panuse andnud ka uue tehase rajamine ja täiendavad investeeringud tehnoloogiasse. Foto: Jaanus Lensment

Põlvas asuv Peetri Puit OÜ on 2002. aastal tootmistegevusega alustanud Eesti kapitalil põhinev puidutöötlemisettevõte. «Oleme toimetanud sihikindlalt ja selles suunas, millise strateegia oleme endale kujundanud: eriprojektide teostamine, mitte masstootmine,» ütles juhatuse liige Peeter Peedomaa.

«Kindlasti on oma panuse andnud meie uue tehase rajamine ja täiendavad tehnoloogiainvesteeringud,» lisas Peedomaa.

See oli kahe aasta eest sügisel, kui ettevõte avas uue tootmiskompleksi. See võimaldab toota varasemast suuremaid ja keerulisemad lahendusi. Tehasesse ja sellega koos valminud büroohoonesse investeeris firma 10 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles