Aiandijuhile meeldib kindlalt ülesmäge rühkida

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepis on seitse suurt kasvuhoonet, lähiajal tuleb veel ruumi juurde. «Turg nõuab rohkem kvaliteeti ja selleks on vaja taimede vahele rohkem ruumi,» ütles Kanepi aiandi omanik ja tegevjuht Margus Vahtramäe.
Kanepis on seitse suurt kasvuhoonet, lähiajal tuleb veel ruumi juurde. «Turg nõuab rohkem kvaliteeti ja selleks on vaja taimede vahele rohkem ruumi,» ütles Kanepi aiandi omanik ja tegevjuht Margus Vahtramäe. Foto: Maarius Suviste

Põlvamaal tegutsev Kanepi Aiand OÜ sai tänavu 25-aastaseks. Stabiilne ja pidevalt arenev perefirma on oma istikute valiku ja haljastuslahendustega tuntud üle Eesti.

«Meile läheb väga korda see, mida teeme. Teeme oma tööd kire ja hoolivusega, oleme enesekriitilised ja proovime alati teha veel paremini,» avaldas omanik ja tegevjuht Margus Vahtramäe ettevõtte edu saladuse. «On väga tore, et seda on tähele pandud ja meie kliendid usaldavad meid.»

Selle kohta, mis teeb ühest firmast eduka ettevõtte, oli Vahtramäel vastus kohe varnast võtta: «Püsikliendid. Toode või teenus peab olema nii hea, et kliendid pidevalt tagasi tulevad. Klienti ei tohi petta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles