Spordihinged matkavad end pekist priiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pekist Priiks mullu Tallinnas.
Pekist Priiks mullu Tallinnas. Foto: Urmo Luts

Spordiklubi TriSmile korraldusel kümnendat korda toimuvad jooksu- ja kõnnimatkad leiavad sellel aastal aset üle Eesti traditsiooniliselt 26. detsembril.

«Jooks ja kõnd vaheldumisi pikemate treeningutena või maratonimõõtu matkadena sügisel ja talvel on järjest enam üle Eesti populaarsust kogumas,» rõõmustas juba esimesel, 2009. aasta Pekist Priiks matkal osalenud kaaskorraldaja ja TriSmile juhatuse liige Ain-Alar Juhanson.

Matkal tuleb vaheldumisi teha viis minutit jooksu ja viis minutit kõndi vastavalt temporühmadele ning see sobib pikema treeninguna nii suusapordisõpradele kui ka suvisteks triatloni-, jooksu- ja rattavõistlusteks valmistujatele.

Sellel aastal stardivad Pekist Priiks matkad juba neljas kohas üle Eesti. Osalejatele korraldatakse teenindus rajal ja toitluspunktid ning sauna või ujula kasutamise võimalus.

Üks matkadest leiab aset ka Otepää ja Tartu vahel. Busside väljumine ja treeningu lõpetamine leiavad aset Tamme staadionil, distants on 42,2 kilomeetrit. Selle distantsiga seonduvat kureeribki Juhanson.

Facebookis saab kõigi Pekist Priiks matkade kohta infot klubi TriSmile lehelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles