Koor kuulutati Lõuna-Eesti kaubamärgiks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segakoor Rõõm on esinenud ka Valga muuseumis.
Segakoor Rõõm on esinenud ka Valga muuseumis. Foto: Arvo Meeks

Valga segakoor Rõõm tähistas äsja suurejoonelise kontserdiga 35. aastapäeva, samuti dirigent Sirje Pässa 70 aasta sünnipäeva.

Nii pika tegutsemisaja jooksul on kollektiivile osaks saanud erilaadseid tunnustusi. Ent täiesti omalaadse komplimendi tegi koorile rahvusringhäälingu korrespondent Ragnar Kond.

Nimelt ütles Kond eelmisel pühapäeval «Aktuaalses kaameras», et lisaks sellele, et Rõõm on samal ajal nii koor kui ka sõpruskond, on ta ka Lõuna-Eesti kaubamärk. Seda põhjusel, et tegutsemisaja jooksul on koor osalenud kõigil üldlaulupidudel ja aidanud korraldada olulisi rahvakultuuri tähtpäevi.

Koori lauljad olid sellise tiitli üle väga õnnelikud ja liigutatud. Hea on seegi, et kui aeg-ajalt käib Eestis paaniline nii-öelda oma Nokia otsimine, siis lõunaeestlastel on nüüd lihtsam. Neil on nüüd üks kaubamärk leitud. lepm

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles