Kuslap näitas end anekdoodivestjana

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldemar Kuslap vallutas taas publiku südame. Sedapuhku Rakvere spordihoones korraldatud messil «Tegusad seeniorid».
Voldemar Kuslap vallutas taas publiku südame. Sedapuhku Rakvere spordihoones korraldatud messil «Tegusad seeniorid». Foto: Vladislav Musakko

Rakvere spordihoones korraldatud laadal ja messil «Tegusad seeniorid» esines ka kunagi Tõrvas elanud ja sealses kultuurimajas töötanud laulja Voldemar Kuslap, kirjutab Virumaa Teataja.

Vanameister ei demonstreerinud mitte ainult suurepärast lauluvormi, vaid pajatas ka anekdoote – nii elust enesest kui ka väljamõeldisi.

Jäägu lugeja otsustada, kas asi ka tegelikult nõnda võis juhtuda, ent üks lugu rääkis sellest, kuidas kuulus laulja pidi algust tegema Deemoni aariaga, kuid vaikis. Teatrites on selleks puhuks suflöörid, kes õiged sõnad ette ütlevad. Sosistanud siis suflöör: «Avaruste ookeani...» Vaikus. Sosistas teist korda, nii et see oli kuulda isegi saali viimases reas. Laulja aga nähvanud, et sõnu ta teab, aga viis ei tule meelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles