Mees peksis ja ähvardas elukaaslasel jalad otsast saagida

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnegi oma seadusevastase teo pani Valeri toime alkoholi mõju all. Foto on illustratiivne.
Mõnegi oma seadusevastase teo pani Valeri toime alkoholi mõju all. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Saen sul jalad otsast! Nii ähvardas naist taga ajanud purjus Valeri (45), üritades käigu pealt tööle tõmmata käes olnud mootorsaagi. Kuna samal päeval oli naine juba saanud temalt löögi jalaga kõhtu, võis hullunud mehelt kõike oodata.

Selline nägi välja lõppeva aasta päikesepaisteline 15. juuni, kui Võrumaal elava Valeri ja ta elukaaslase vahel läks jälle sõnavahetuseks, mis üldjuhul tõi naisele kaasa peksu. Järgmine päev polnud etem, sest siis lõi Valeri, taas sõneluse käigus, elukaaslast pooleks murtud harjavarrega vastu kätt ja sõrmi, mis tõid kaasa lisaks valule ka kriimustused. 18. juunil polnud Valeri taas kaine ning taas lõppes tüli elukaaslasega vägivaldselt – mees lõi naisele käega näkku.

Mainitud neljale lähisuhtevägivalla juhtumile lisandus ööl vastu 7. juulit peksmine Võrumaal ühe tuttava pool, kus taas kord purjus Valeri virutas kaaslaseks olnud mehele mitmel korral rusikaga ja ühe korra jalaga näkku, millest kannatanu sai parema silma ümber verevalumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles