Galerii ja video: Valgamaa tänuüritusel jagati välja aastapreemiad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Valga kultuurikeskuses peetud Valgamaa tänuüritusel anti aasta teo auhind Magnus Kirdile Eesti rekordi kolmekordse uuendamise ja Euroopa meistrivõistluste kolmanda koha eest. Aasta kultuuripärli preemia läks samuti Kirdile ning elutööpreemia sai dirigent Sirje Päss.

Tänuüritusel anti üle Valgamaa Spordiliidu ja Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi tunnustused, tunnustati noori ja anti Valgamaa Omavalitsuste Liidu poolt üle aasta teo auhind.

Aasta teo auhinna pälvinud Magnus Kirt viis sel aastal Eesti rekordi juulis Marokos 89,75 meetrini. Eelnevalt oli ta kõigepealt juunis Tartus püstitanud Eesti rekordi 88,45 ning kaks päeva hiljem Soomes uue rekordi 88,73. Berliinis Euroopa Meistrivõistlustel aga sai ta kolmanda koha tulemusega 85,96. Spordimeest ennast üritusel kohal ei olnud, kuna tal tuli viibida treeninglaagris Lõuna-Aafrikas. Auhinna võttis vastu mehe ema Sirle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles