Põlvamaa infokiosk koliti hotelli

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem Põlva kaubamajas olnud elektrooniline turismiinfo kiosk paigutati hiljuti ümber Pesa hotelli fuajeesse.
Varem Põlva kaubamajas olnud elektrooniline turismiinfo kiosk paigutati hiljuti ümber Pesa hotelli fuajeesse. Foto: Põlvamaa portaal

Varem Põlva kaubamaja esimesel korrusel olnud elektrooniline turismiinfo kiosk, mille juurde kuulus ka suur maakonna kaart, paigutati hiljuti ümber Pesa hotelli fuajeesse.

Pesa hotell on ööpäev läbi avatud ning vajadusel saab hotelli administraator külastajaid info otsimisel abistada, teatas Põlvamaa portaal.

Infokiosk kuvab Põlvamaa turismiportaali www.visitpolva.ee, kuhu on koondatud vaatamisväärsuste, majutusasutuste, aktiivse puhkuse võimaluste, toitlustuskohtade, sündmuste jm turistile oluline info. Hotellis on ka erinevaid Põlvamaa ja piirkonna turismimaterjale.

Elektroonse infokioski soetas 2014. aastal Põlvamaa arenduskeskus Põlvamaa partnerluskogult heakskiidu saanud LEADER toetuse abil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles