Võrru kerkib peagi Grossi suurpood

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi toidukaubad ehitavad oma Kagu-Eesti esimese suurpoe Võru linna läbiva Jüri tänava äärde. Tomi Saluveer
Grossi toidukaubad ehitavad oma Kagu-Eesti esimese suurpoe Võru linna läbiva Jüri tänava äärde. Tomi Saluveer Foto: Tomi Saluveer

Grossi toidupood kolib Võrus asuvast Kagukeskusest välja ja ehitab linna oma esimese Kagu-Eesti suure kaupluse. 1200-ruutmeetrine pood kerkib linna läbiva Jüri tänava äärde ning peaks valmima juba järgmisel aastal. Hoone läheb maksma ligikaudu 1,5 miljonit eurot.

«Kauplus tuleb sarnane, nagu kõik meie teised täieliku sortimendiga suured poed Eestis,» rääkis Grossi kauplusteketi omanikfirma OG Elektra üks juhte Georg Gross. «Peale toidu- ja esmatarbekaupade poe tulevad keskusesse apteek ja lillepood.»

Kauplusteketi pood asus seni Kagukeskuses, mille omanik tegeleb praegu laiendustöödega. See oli ka üks põhjus, miks otsustati ehitada uus pood. «Tööd juba käivad, parklad on suletud ja seal edasi tegutsemine oli raskendatud,» lausus Gross. «Me ei oska praegu veel öelda, kas läheme ka Kagukeskusesse pärast laiendustöid tagasi. See selgub tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles