Team Haanja – KES on KES?

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Team Haanja treener Anti Saarepuu.
Team Haanja treener Anti Saarepuu. Foto: Kristjan Teedema

Aastal 2015 käivitasid Eesti murdmaasuusatajad MTÜ Team Haanja. Treener Anti Saarepuu sõnul kannustas seda looma soov muuta Eesti suusatamine rahvusvaheliselt konkurentsivõimelisemaks. Selle nimel käib töö ka praegu.

«Kuna veebruari lõpus algab suusa-MM Seefeldis, on see kindlasti üks eesmärkidest. Sportlased on öelnud, et meil on nagu kaks MMi sel hooajal, sest Otepää maailmakarika etapp kodus on paljudele sama tähtis kui see MM. Need kaks suusapidu on meie selle hooaja kõige tähtsamad võistlused,» tõi Saarepuu välja sellel hooaja peamised sihid.

Ettevalmistus hooajaks on tema sõnul läinud päris hästi. «Kevadel planeeritud laagrid ning muu, mis hooajal plaanis, oleme saanud kõik ära teha. Algo Kärbil olid oktoobris väiksed terviseprobleemid, aga suuri tagasilööke õnneks tervise poolelt pole olnud,» nentis treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles