Võru kultuurimajas kipub piletist defitsiit saama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru Kandle saal jääb kultuurihuvilisele publikule pahatihti kitsaks, eriti jõulukuul.
Võru Kandle saal jääb kultuurihuvilisele publikule pahatihti kitsaks, eriti jõulukuul. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Detsember toob tavapäraselt kaasa rohkesti sündmusi. Nende hulgas on nii jõulupidusid kui ka kontserte.

Jõulukuu on täies hoos ka Võru kultuurimajas Kannel. «Sel aastal on meil detsembris 10 asutuse ja organisatsiooni jõulupidu, kolm omakultuuri jõulukontserti ja viis üleriigilist tuurikontserti,» loetles asutuse juht Heiki Kelp. Samuti leidis Kandles aset lastele ja peredele suunatud Talvefestival ja kuu jooksul on kavas näidata 101 kinoseanssi.

Paraku võib muusikasõber, kes aegsasti Kandlesse piletit soetanud pole, sellest ilma jääda. Nii müüdi juba paar nädalat enne toimumist läbi ansambli Swingers jõulukontsert. Kiirelt läksid kaubaks ka Jaan Tätte ja Liisi Koiksoni kontserdi piletid. Samuti pole enam mõtet pääset ostma tormata neil, kes kahelnud, kas minna 29. detsembril kuulama ansamblit Naised Köögis – seegi on juba mitu nädalat varem välja müüdud. «Küllap seetõttu, et Naised Köögis on Võrus esimest korda,» oletas ansambli liige Kairi Leivo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles