Tööd alustavad uued bussiliinid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga jaamast saab ka edaspidi bussiga Tartu sõita.
Valga jaamast saab ka edaspidi bussiga Tartu sõita. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

OÜ Taisto Liinid lõpetab 24. detsembrist kaugliini Valga-Otepää-Tartu teenindamise. Seni väljus buss Valgast esmaspäevast laupäevani kell pool kaheksa ning pühapäeviti kell 8.15. Tartust väljus buss iga päev kell 18.45.

Samast päevast avab Valgamaa ühistranspordikeskus uue maakonnaliini Valga-Sangaste-Otepää-Pangodi-Tartu, mis hakkab Valgast väljuma esmapäevast reedeni kell 7.10, Otepääl on see kell 8.05. Tartust väljub liin iga päev kell 19. Tegemist on sisulisest liini nr 71 ühe väljumise pikendusega Valgani.

27. detsembrist on käigus ka maakonnaliin nr 78 Otepää-Sangaste-Valga väljumisega Otepäält esmaspäevast reedeni kell 6.45. See loob võimaluse jõuda Otepäält ja Pühajärvelt tööle Valga linna enne tööpäeva algust. Tagasi Otepääle hakkab liin väljuma esmaspäevast reedeni Valgast kell 19.20. Liin ei ole käigus riiklikel pühadel.

Üks hea uudis on ühistranspordikeskusel veel. 24. detsembrist on kaugbussiliini Valga-Tartu väljumine Valgast kell 15 käigus ka laupäeviti ja pühapäeviti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles