LUGU AASTAST 2018 ⟩ Eesti pikima mehe kodu ootab perenaist

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pikim mees Janar Purason elab Võrumaal looduskaunis kohas oma talus. Seal toimetab ta praegu aga üksi ning tunnistab, et kuigi kõik muu on olemas, kipub üksindus siiski muret tegema.
Eesti pikim mees Janar Purason elab Võrumaal looduskaunis kohas oma talus. Seal toimetab ta praegu aga üksi ning tunnistab, et kuigi kõik muu on olemas, kipub üksindus siiski muret tegema. Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti pikima mehe Janar Purasoni elus on olemas peaaegu kõik, mida vaja. Puudub vaid see õige kaaslane, kellega kõike jagada. Sestap postitas ta sotsiaalmeediasse palju tähelepanu saanud üleskutse.

Purason on oma kahe meetri ja 20 sentimeetriga teadaolevalt Eesti pikim mees. Kui hiljuti on kirjutatud, et ta on isegi 222-sentimeetrine, siis nüüd ütles ta, et hommikuti tuleb pikkust siiski 2.20 ja õhtuks mõni sentimeeter vähem.

Kunagi loodeti temast kasvatada Eesti Arvydas Sabonist, kes on Leedust pärit korvpallilegend. Päris nii siiski ei läinud ja juba 2008. aastal vahendas «Pealtnägija», et pikim mees piirdub korvpalli mängimisega Rõuge tšempionaadil. Korvpalliga tegi ta päriselt lõpparve kaks aastat tagasi. «On pakutud, aga pole aega,» ütles Purason. «Eks mulle on pakutud võrkpalli ka mängida, siin kohalikus liigaski. Aga mul on aega niigi vähe, jõuan hilja koju,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles