Parkimiskoha hõivanud valimiskaubik häiris linlast

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni valimisreklaamiga kaubik Valga kaupluse Magaziin ees.
Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni valimisreklaamiga kaubik Valga kaupluse Magaziin ees. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni valimisreklaamiga kaubik seisis reedel Valgas Magaziini kaupluse ees parklas. Valgalanna püstitas küsimuse, kas just kiirel jõulupoodlemise ajal tuleks parkimiskohta reklaamiga hõivata.

«Jõulude eelne aeg on kõigi jaoks kiire, poodides on tavapärasest rohkem rahvast ja isegi meie väikeses Valga linnas on parkimiskohta keerulisem leida. Kas Reformierakond peab tõesti just praegusel ajal enda reklaamiga parkimiskohti hõivama?» küsis valgalanna sotsiaalmeediagrupis «Valgakad».

Enne parkis kaubik pikalt üle tee asuva Maxima ees parklas. Ruusmann ütles reedel, et soovib kõigile rahulikke jõuluaega ning et sõiduk parkis Magaziini ees ajutiselt ja viiakse sealt ära. «See on meil kampaaniameeskonna buss, teeme sellega Riigikogu valimiste kampaaniat erinevates kohtades. Kui ta parasjagu teedel sõitmas ei ole, siis ta tõenäoliselt kuskil seisab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles