Talvepealinn on tippude võõrustamiseks valmis

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagine tippsportlane Ago Markvardt korraldab nüüd ise olulisi võistlusi.
Kunagine tippsportlane Ago Markvardt korraldab nüüd ise olulisi võistlusi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jaanuari algul toimub Otepääl esimest korda kahevõistluse MK-etapp. Korraldajate kinnitusel on talvepealinn maailmatippude võõrustamiseks valmis.

Kahevõistluse MK-etapi projektijuhi Ago Markvardti sõnul on 4.–6. jaanuaril toimuva maailmakarikaetapi ettevalmistus kulgenud ootuspäraselt ja võistlusvalmis on nii suusahüppemägi kui ka 1,5 kilomeetri pikkune kunstlumest suusarada. «Tehvandi mäel käivad praegu juba treeningud ja peagi loodame valmis saada 2,5-kilomeetrise suusaraja,» ütles ta.

Tänavu aasta algul jäi kahevõistluse MK-etapp Otepääl teatavasti lumepuudusel ära. «Hetkel on Tehvandil kõik kontrolli all,» vastas Markvardt enne jõulupühi küsimusele, kas nüüd on lund piisavalt. «Kõige olulisem – hüppemägi on töökorras ning radadel piisavalt lund. Samuti on veel olemas niinimetatud laos kevadel valmistatud lumi, mida kasutatakse äärmuslike tingimuste puhul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles