Teeninduskeskus sulgeb uuel aastal uksed

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem käidi Kaagjärve teeninduskeskuses aktiivselt, siis tasuta ühistransport meelitas kohalikke sõitma tihedamini linna.
Kui varem käidi Kaagjärve teeninduskeskuses aktiivselt, siis tasuta ühistransport meelitas kohalikke sõitma tihedamini linna. Foto: Arvo Meeks

Kõrged alkoholihinnad ja tasuta ühistransport on omajagu süüdi selles, et tulevast aastast Kaagjärve teeninduskeskus kinni pannakse. Nii suletakse küla ainukene pood ja postipunkt, kaovad pesupesemis- ja kingsepateenus ning kohvik.

Kaagjärve teeninduskeskus loodi 2012. aastal ja selle üks eestvedaja oli Anne Markvart. Kui esimesed aastad olid roosilised, siis viimasel ajal on tegutsetud kahjumiga.

«Läbimüük on olematu, kõik töötab miinuse peal,» rääkis Markvart. Ta lisas, et kohalikust postipunktist käib kuus läbi ainult 50 pakki, mida on samuti vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles