Aivar Pilv: Otepääle tuleb anda nägu ja välimust juurde

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää juurtega tippadvokaat Aivar Pilv ütleb, et oleks tore, kui talvepealinn liiguks praegusest seisust edasi ning saaks ka nägu ja välimust juurde. 
Otepää juurtega tippadvokaat Aivar Pilv ütleb, et oleks tore, kui talvepealinn liiguks praegusest seisust edasi ning saaks ka nägu ja välimust juurde. Foto: Arvo Meeks

Tippadvokaat Aivar Pilv ütleb enda kohta: «Mina olen Lõuna-Eesti poiss, minul ei ole kunagi olnud seda sündroomi, et mina olen Tallinnast ja...»

Selles loos me ei räägi vandeadvokaat Aivar Pilvega tema tööst. Ei kõnele kriminaalasjadest ega ka sellest, milliseid nimekaid inimesi ta kohtu ees kaitsnud on. Räägime hoopis tema seotusest Lõuna-Eestiga, täpsemalt Otepääga.

Tänavu sügisel möödus tal 50 aastat esimesse klassi astumisest Otepää keskkoolis. Poole sajandi tagusest 1. septembrist on tal meeles, et oli soe ja päikesepaisteline ilm. Ka mõned hilisemad tarkusepäevad olid nii soojad, et pärast aktust sai Pühajärves ujumaski käidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles