Taluperemees Tiit Niilo: raha pole ainus väärtus

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökäte puudust tänavu ukrainlastega asendanud Nopri Talumeierei peremees Tiit Niilo ei kaota lootust, et elu tuleb kunagi maale tagasi.
Töökäte puudust tänavu ukrainlastega asendanud Nopri Talumeierei peremees Tiit Niilo ei kaota lootust, et elu tuleb kunagi maale tagasi. Foto: Arved Breidaks

Nopri Talumeierei peremees Tiit Niilo (56) tõdeb, et tänavu äratati paljud eestimaalased otsekui unest ning esile tõusid väärtused, mida rahas mõõta ei saagi.

Mis andis aastale 2018 tooni?

Lihtsale inimesele lähevad kõigepealt korda omakandi asjad. Haldusreformijärgne olukord puudutab otseselt maakaid ja kogukondi. Reformi vajadusest said kõik aru, et aga Mõnistest Missoni ühise asja ajamisele häälestumine nii vaevaliseks kujuneb, polnud ootuspärane. Tänaseks pole veel saavutatud kulude kokkuhoidu ega paremat teovõimet. Aga aasta oli väga tihe igas mõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles