Lähipäevil on kohati oodata parajat pakast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käre pakane.
Käre pakane. Foto: Mailiis Ollino

Lähipäevil on kohati oodata parajat pakast, samas päeviti on tulemas ka plusskraade.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lumehood ja tuisk jätkuvad peamiselt Ida-Eestis. Puhub põhjatuul 7-12, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 23 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Külma on 3-8 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Üksikuid lumehoogusid on Ida-Eestis, mitmel pool on pinnatuisku. Puhub põhjatuul 5-12, rannikul puhanguti 17 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Külma on 3-8 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Läänepoolt alates levib lume- ja lörtsisadu itta, hommikul võib kohati tuisata. Tuul pöördub põhjast edelasse 2-8, hommikul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 6-12 kraadi, saartel ja läänerannikul tõuseb õhutemperatuur hommikuks vahemiku 0 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Kohati võib tuisata ja on jäiteoht. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on Ida-Eestis vahemikus 0 kuni -4 kraadi, Lääne-Eestis 0 kuni +3 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi ning tuiskab. Tuul pöördub läänest põhja ja tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks vahemikku -2 kuni -7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on luumehood ja tuisk. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Külma on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles