Põlva ja Võru haiglate aasta esimeste beebide emad on pärit Valgamaalt

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagu-Eesti 2019. aasta esimene beebi sündis Põlva haiglas. Pildil pisike Getter koos ema Maivi ja isa Raikoga.
Kagu-Eesti 2019. aasta esimene beebi sündis Põlva haiglas. Pildil pisike Getter koos ema Maivi ja isa Raikoga. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Nii Põlva haigla kui ka Lõuna-Eesti haigla aasta esimeste beebide emad on pärit Valgamaalt. Väikese Getteri ema sõitis sünnitama Otepäält ja pisikese Arijana ema Valgast.

Kagu-Eesti 2019. aasta esimene laps sündis eile kell 16.42 Põlva haiglas. 3280 grammi kaalunud ja 48 sentimeetri pikkune tütarlaps saab nimeks Getter. Otepäält pärit ema Maivi jaoks oli see esmasünnitus. Normaalselt kulgenud sünnitus kestis haigla teatel ligikaudu 7 tundi. Haiglas oli noorele emale toeks ka tema elukaaslane Raiko.

Lõuna-Eesti haigla esimene beebi sündis 2019. aasta teise päeva hommikul täpselt kell 7.00. Pildil väike Arijana koos ema Lilija ja isa Vladimiriga.
Lõuna-Eesti haigla esimene beebi sündis 2019. aasta teise päeva hommikul täpselt kell 7.00. Pildil väike Arijana koos ema Lilija ja isa Vladimiriga. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eesti haigla aasta esimene laps sündis täna hommikul täpselt kell 7.00. Valgast Võrru sünnitama sõitnud ema Lilijal on see juba neljas laps, sünnitus kulges haigla teatel ilma probleemideta. Tütar kaalus sünnihetkel 3460 grammi, tema pikkuseks mõõdeti 51 sentimeetrit. Haiglas oli koos emaga pisikese Arijana juures toeks ka isa Vladimir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles