Tsirguliina raamatukokku jõudis noorte kunstnike ühisnäitus

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kunst raamatukokku!» projektijuht Maarja Pildre, raamatukoguhoidjad Sigrid Sünd ja Mirjam Kaun ning kunstnik Siiri Sünd.
«Kunst raamatukokku!» projektijuht Maarja Pildre, raamatukoguhoidjad Sigrid Sünd ja Mirjam Kaun ning kunstnik Siiri Sünd. Foto: Eesti Keskraamatukogu

Eesti Vabariik 100 kingitusena “Kunst raamatukokku” jõudis noorte kunstnike ühisnäitus ka Valgamaale, Tsirguliina raamatukokku.

Raamatukogu koostöö noorte kunstnikega sujus kenasti ning kõik tööd pälvisid võrdselt tähelepanu. Tore oli näha äratundmisrõõmu näituse külastajate silmis, kui noorte kunstnike piltidelt avastati isiklikke motiive. Näituse pildid olid kõik maalitud A3-formaadis paberile.

Tallinna keskraamatukogu algatus „Kunst raamatukokku“ on juubeliaastal toonud raamatukogudesse üle Eesti enam kui saja noore kunstniku näituse. “See kingitus on näidanud, et meil on väga palju andekaid noori kunstnikke, kes on juubeliaastal oma annet teistega jagada saanud ning toreda kogemuse võrra rikkamad,“ sõnas Riigikantselei EV100 programmi juht Maarja-Liisa Soe.

Kingituse “Kunst raamatukokku” koordinaator Mirjam Kaun loodab, et raamatukogude hea koostöö noorte kunstnikega jätkub Valgamaal edaspidigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles