Haanja puhke- ja spordikeskus ootab uut rentnikku

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haanja suusakeskus
Haanja suusakeskus Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Rõuge vallale kuuluva Haanja puhke- ja spordikeskuse peahoone oli antud viieks aastaks rendile osaühingule Rentuno, kuid nende rendileping lõppes 2018. aasta sügisel. Sellest ajast peale on Rõuge vald otsinud ruumidele uut rentnikku.

«OÜ Rentuno otsustas lõpetada toitlustusalase tegevuse ning sestap kuulutas Rõuge vallavalitsus eelmise aasta novembri algul välja riigihanke Haanja puhke- ja spordikeskuse hoone ruumide üürimiseks,» sõnas Rõuge valla kultuuri- ja spordispetsialist Marko Palo. Samuti puudutab hange keskuses pakutavaid teenuseid: spordiinventari laenutus, toitlustus- ja pesemisteenus.

Hange oli Palo sõnul edukas ning peagi selgub ka uue rentniku tegevuse algusaeg. «Hankel edukaks tunnistatud pakkujaga allkirjastatakse rendileping lähipäevil. Siis kinnitatakse ka nende osutatavate teenuste pakkumise alguskuupäev,» selgitas Palo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles