Tõrvas algas külma ja lume kiuste kergliiklustee ehitus (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algas Tõrva spordihoonest Roobe ristmikuni kulgeva kergliiklustee ehitus.
Algas Tõrva spordihoonest Roobe ristmikuni kulgeva kergliiklustee ehitus. Foto: Maido Ruusmann

Täna alustati Tõrvast Roobe ristmikuni kulgeva kergliiklustee ehitust, mis peaks valmima suveks.

Valgustatud kergliiklustee hakkab kulgema spordihoone juurest maantee ääres Valga poolt tulija suhtes paremat kätt. Tee pikkus on kokku 1,4 kilomeetrit.

Tõrva vald sõlmis ehituslepingu AS-iga Valmap Grupp. «Arvan, et sportijate osakaal seal kergliiklusteel saab olema arvestatav. See tuleb kindlasti kasuks spordihoonele kui tervikkompleksile,» lausus Tõrva vallavanem Maido Ruusmann ajalehele mullu märtsis.

Teed saab edaspidi Hummuli ja Jõgeveste poole pikendada. Ruusmann rääkis, et haldusreformi käigus Tõrva vallaks ühinenud omavalitsuste ühinemislepingus sätestati, et uue valla üheks prioriteediks on kergliiklusteede võrgustiku väljaarendamine Tõrva linnast valla suuremate asustuste suunas. «Seetõttu on hea meel tõdeda, et täna sõlmitud ehituslepinguga oleme astunud esimese tõsise sammu kokkulepitud plaanide elluviimiseks.»

Ehituse kogumaksumus on 293 000 eurot, millest läbi EAS-i saadav toetus moodustab ligi 217 000 eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles