Valgas avatakse fotonäitus tööstusehitistest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskus
Valga kultuurikeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuuri- ja huvialakeskuses avatakse 10. jaanuaril fotonäitus „Tööstusehitised ehk TEE". Näitusel on üleval Peeter Paasmäe, Tõnu Nooritsa ja Uku Põllumaa fotod Eestimaal asuvatest tööstusehitistest.

Näituse korraldajate sõnul pole tööstus alati trööstitu. Igasugune ajalugu, olgu tema lugu kui konkreetne tahes, räägib alati tegelikult inimesest. Näitus pole mitte ainult kohtadest ja toodetest, vaid ka sellest, kuidas üks kiht asendub teisega – hooned jäävad kauemaks, kui mõnedki muud nähtused. Ja ka see, mis neis kunagi tehtud, ei kao kuhugi.

Väljapanek on jätkuks mahukamale ehitisteteemalisele projektile, mida eksponeeritakse kuni juulini erinevates Eesti paikades. Varem toimunud samateemalistest fotonäitustest on Valgas üleval olnud „Surnud ehitised Eestis", „Fataalsed ehitised Eestis 1", „Laulvad ehitised Eestis" ja „Wõimuehitised Eestis".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles