Otepääl liigub jaanuaris rohkesti suusarahvast

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajal, mil Otepääl on toimumas suured talispordivõistlused, on kaubanduskeskus remondis. Poepidaja teatel ei too ühel suurüritusel osalejad ja pealtvaatajad poele nii palju sisse, et oleks mõistlik muuta niigi pingelist ehitusgraafikut.
Ajal, mil Otepääl on toimumas suured talispordivõistlused, on kaubanduskeskus remondis. Poepidaja teatel ei too ühel suurüritusel osalejad ja pealtvaatajad poele nii palju sisse, et oleks mõistlik muuta niigi pingelist ehitusgraafikut. Foto: Maarius Suviste

Läinud nädalavahetusel Tehvandil maailma tippude osavõtul peetud kahevõistluse suurvõistlused tõid talvepealinna hotellidesse täismajad. Elavneb ka kaubandus, olgugi et kesklinnas asuv kaubanduskeskus on just tippvõistluste ajal remondis.

Esimest korda Eesti suusaalade ajaloos võõrustab Otepää ühel kuul kaht maailmakarikaetappi. Esimesena kogunesid talvepealinna kahevõistlejad, kes võistlesid läinud nädalavahetusel. Kahevõistluse MK-etapiga samal ajal sai teoks naiste kahevõistluse kontinentaalkarikasarja etapp. Kahe nädala pärast, 19.–20. jaanuaril võistlevad Otepääl murdmaasuusatamise maailma tipud.

Kõik see tähendab roosilist aega talvepealinna ööbimiskohtadele ja eluolule laiemalt. Ainuüksi eile lõppenud võistlused tõid Eestist ja piiri tagant kokku pool tuhat inimest, kes otseselt võistlustega seotud: sportlased, tugimeeskondade liikmed, teleülekannetega seotud spetsialistid, teenindav personal ja teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles